Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

Cigrons amb espinacs

divendres, 5 de desembre del 2025

 Ingredients:

500 g d'espinacs frescos 

400 g de cigrons cuits 

1 ceba grossa 

1 gra d'all 

2 tomàquets madurs 

Oli i sal 

4 talls de bacallà


Preparació:

Rentem bé els espinacs i els tallem una mica. Els posem en una paella amb una mica de sal i tapats, que suïn. 

Enfarinem i fregim el bacallà i reservem. A la mateixa cassola o paella fem el sofregit amb la ceba ratllada i l'oli, quan estigui una mica cuit hi afegim el tomàquet ratllat. 

Deixem que cogui tot junt i hi afegim els espinacs que hem ofegat. 

Finalment, hi posem el bacallà que hem fregit abans. 

 Deixem que faci una mica de xup-xup i ja ho tenim.

Recepta elaborada per Roser Blasco

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada