Foto: Montserrat Pujadas |
4 c de ceba cuita
(congelada prèviament)
4 c tomàquet cuit
(congelat prèviament)
Cua de rap
Sal, pebre negre i sucre
Una mica d'oli
Raig de vi blanc
Elaboració del plat:
A la temporada de cebes i tomàquets coure'ls i guardar-ho en bosses de plàstic per congelar, en quantitat necessària per cada ocasió.
Descongelar-ho en el moment que es necessiti.
En una cassola posar-hi una mica d'oli per que no s'enganxi, posar-hi la ceba, remenar-ho una mica, després posar-hi el tomàquet, remenar-ho una mica, posar-hi sal, sucre i pebre negre fins que quedi tot ben integrat.
Després de remenar-ho una mica, tirar-hi un raig de vi blanc.
Tirar sal i pebre a la cua de rap i posar-la a la cassola fins que quedi cuita.
*La ceba i el tomàquet que tens cuit i congelat pot servir per fer musclos, macarrons, paella, fideus etc.
Això redueix el temps de cuinar un plat, i és una de les preparacions bàsiques de la nostra cuina.
Foto: Montserrat Pujadas |
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada