Ingredients:
per a 6 persones
1 moniato mitjà
2 pastanagues
(300 -350 g entre moniatos i pastanagues)
250 g farina
200 g sucre (segons el gust)
4 ous
120 ml d'oli de girasol
1 sobre de llevat
60 g d'anous
Elaboració del plat:
Comenceu tallant el moniato i les pastanagues a daus petits i poseu-los en un bol.
Després afegiu l'oli i tritureu-ho fins que quedi be.
A continuació afegiu els ous, el llevat i el sucre i tritureu-ho.
Afegiu la farina a poc a poc i removeu fins que quedi ben integrat.
Aboqueu-ho a un motllo gran per anar al forn. Si és petit trigarà més a fer-se.
Piquem una mica les anous, tireu-les per sobre i removeu-ho una mica perquè s'enfonsin.
I ara.....cap el forn !
Preescalfeu el forn a 180ºC. El temps de cocció dependrà del forn.
Aneu vigilant i punxant amb un ganivet fins que surti net.
Quan estigui fred, desmotlleu-lo i.... a gaudir !!
Nyam, nyam.
Recepta presentada per: Salomé Sánchez
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada