Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PASTÍS DE L'AZIZ

dimarts, 28 de novembre del 2023

Ingredients:

per a 6 persones

1 moniato mitjà

2 pastanagues

(300 -350 g entre moniatos i pastanagues)

250 g farina

200 g sucre (segons el gust)

4 ous

120 ml d'oli de girasol

1 sobre de llevat

60 g d'anous


Elaboració del plat:

Comenceu tallant el moniato i les pastanagues a daus petits i poseu-los en un bol.

Després afegiu l'oli i tritureu-ho fins que quedi be.

A continuació afegiu els ous, el llevat i el sucre i tritureu-ho.

Afegiu la farina a poc a poc i removeu fins que quedi ben integrat.

Aboqueu-ho a un motllo gran per anar al forn. Si és petit trigarà més a fer-se.

Piquem una mica les anous, tireu-les per sobre i removeu-ho una mica perquè s'enfonsin.

I ara.....cap el forn !

Preescalfeu el forn a 180ºC. El temps de cocció dependrà del forn.

Aneu vigilant i punxant amb un ganivet fins que surti net.

Quan estigui fred, desmotlleu-lo i.... a gaudir !!


Nyam, nyam.


Recepta presentada per: Salomé Sánchez




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada