Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

COCA DE POMA

dilluns, 5 de maig del 2025


 Ingredients:

4 pomes

100 g de farina

200 g de sucre

3 ous

1 sobre Royal

Glacejat:

3 cullerades soperes de melmelada d'albercoc o préssec

2 cullerades soperes de sucre i el suc de 1/2 llimona. 


Elaboració:

S'encén el forn perquè estigui calent, agafem 2 pomes i les ratllem i ho ajuntem amb els ous i el sucre. Batem amb la batedora després afegim la farina barrejada amb el Royal i posem al motlle i al forn 15-20 minuts. 

Les 2 pomes restants les tallem a rodanxes, passat el temps treiem la coca del forn i posem les pomes que tapin tota la coca i tornem al forn 30 minuts. Els ingredients del glacejat els posem en un caso i coem 2 minuts. Si es vol es pot colar, quan la coca està feta es treu del forn es pinta amb el glacejat.


Recepta presentada per: Pepita Maltas

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada