Ingredients:
4 pomes
100 g de farina
200 g de sucre
3 ous
1 sobre Royal
Glacejat:
3 cullerades soperes de melmelada d'albercoc o préssec
2 cullerades soperes de sucre i el suc de 1/2 llimona.
Elaboració:
S'encén el forn perquè estigui calent, agafem 2 pomes i les ratllem i ho ajuntem amb els ous i el sucre. Batem amb la batedora després afegim la farina barrejada amb el Royal i posem al motlle i al forn 15-20 minuts.
Les 2 pomes restants les tallem a rodanxes, passat el temps treiem la coca del forn i posem les pomes que tapin tota la coca i tornem al forn 30 minuts. Els ingredients del glacejat els posem en un caso i coem 2 minuts. Si es vol es pot colar, quan la coca està feta es treu del forn es pinta amb el glacejat.
Recepta presentada per: Pepita Maltas
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada