Ingredients
Foto: Montserrat Pujadas |
1 Albergínia llarga
2 Manats d'espinacs
3 Ous
1 cullerada de nata líquida 18% MG
1 Gra d'all
Oli
Sal i pebremés grans les he reservat per
10 escuradents
Elaboració del plat
Dels espinacs agafar els brots més tendres i rentar-los, que no tinguin sorra (les fulles més grans les he reservat per fer un altre tipus de plat).
Coure'ls en una paella amb una mica d'oli i l'all ratllat, Talleu-los una mica petits i reservar.
Talleu l'albergínia a tiras llargues i no gaire gruixudes, tireu-hi una mica de sal i deixeu-les reposar.
Fregiu les tires de d'albegínia i poseules en una plata que quedin planes.
Poseu oli en una paella i aboqueu-hi els ous cuasi en fret. Coeu-los a foc suau tot remenant. Cuan tinguin la textura cremosa afegiu els espinacs i la nata líquida.
Distribuiu la barreja per les tires d'albergínia, cargoleu-les , aguanteu-les amb un escuradents i ja estan llestas per servir.
Presentada per Montserrat Pujadas
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada