Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CARPACCIO DE NAPS AMB MADUIXES

dimarts, 28 de maig del 2024

 Ingredients:


per una persona

1 nap d'uns 70 g aprox.

2 maduixes

mel 

AOVE

vinagre de poma

escames de sal

15 g ametlles

brots de fonoll

ratlladura de llima

1 cullerada de xia

Elaboració del plat:

Poseu 50 ml. d'aigua tèbia i la cullerada de xia. Això hidratarà la xia i donarà un resultat similar a la textura del caviar.

Talleu el nap en làmines fines i ho poseu al plat  amb forma de carpaccio.

Afegiu l'ametlla trossejada. Talleu les maduixes a làmines i repartiu-les per sobre del nap.

Feu una vinagreta amb la mel, el vinagre de poma i l'oli.

Acabareu el plat amb la vinagreta, el caviar de xia i les escames de sal, uns brots de fonoll fresc i la ratlladura de llima. Això s'ha de fer just abans de servir.

S'ha de servir ben fred. Per tal que el nap no amargui poseu-l'hi sal i després de 15 minuts ho renteu per treure-l'hi l'excés de sal i ho assequeu bé. Ha d'estar tot a la nevera fins l'últim moment.

Recepta elaborada per: Anabel Burguillos

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada