Ingredients:
per una persona
1 nap d'uns 70 g aprox.
2 maduixes
mel
AOVE
vinagre de poma
escames de sal
15 g ametlles
brots de fonoll
ratlladura de llima
1 cullerada de xia
Elaboració del plat:
Poseu 50 ml. d'aigua tèbia i la cullerada de xia. Això hidratarà la xia i donarà un resultat similar a la textura del caviar.
Talleu el nap en làmines fines i ho poseu al plat amb forma de carpaccio.
Afegiu l'ametlla trossejada. Talleu les maduixes a làmines i repartiu-les per sobre del nap.
Feu una vinagreta amb la mel, el vinagre de poma i l'oli.
Acabareu el plat amb la vinagreta, el caviar de xia i les escames de sal, uns brots de fonoll fresc i la ratlladura de llima. Això s'ha de fer just abans de servir.
S'ha de servir ben fred. Per tal que el nap no amargui poseu-l'hi sal i després de 15 minuts ho renteu per treure-l'hi l'excés de sal i ho assequeu bé. Ha d'estar tot a la nevera fins l'últim moment.
Recepta elaborada per: Anabel Burguillos
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada