Ingredients:
![]() |
Foto: Assumpció Volart |
Un lluç d'un kg.
Musclos
2 cebes
2 tomàquets
2 grans d'alls
2 fulles de llorer
Julivert
Sal
Pebre
Oli
Aigua
Elsboració del plat:
En una cassola posseu l'oli, les cebes tallades, els tomàquets, els grans d'all, les fulles de llorer, el julivert tallat, la sal i el pebre.
Sofregiu-ho tot una mica.
Amb la mateixa cassola del sofregit col·loquem els talls de lluç amb cru i a part en un pot, posarem els músclos al vapor, i tirarem una mica de caldo dels musclos a la cassola del lluç.
Deixeu-ho que bulli cinc minuts, i el retireu-ho del foc.
Serviu-lo en un plat, un tall de lluç i quatre musclos per cadascú.
BON PRFIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Recepta Presentada per: Assumpciò Volart
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada