Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

LLUÇ AMB VERDURES I MUSCLOS

dimarts, 17 d’octubre del 2023

Ingredients:

Foto: Assumpció Volart
Per quatre  persones

Un lluç d'un kg.

 Musclos

2 cebes

2 tomàquets

2 grans d'alls 

2 fulles de llorer

Julivert

Sal

Pebre

Oli

Aigua


Elsboració del plat:

En una cassola posseu l'oli, les cebes tallades, els tomàquets, els grans d'all, les fulles de llorer, el julivert tallat, la sal i el pebre.

Sofregiu-ho tot una mica. 

Amb la mateixa cassola del sofregit col·loquem els talls de lluç amb cru i a part en un pot, posarem els músclos al vapor, i tirarem una mica de caldo dels musclos a la cassola del lluç.

Deixeu-ho que bulli cinc minuts, i el retireu-ho del foc.

Serviu-lo en un plat, un tall de lluç i quatre musclos per cadascú.

BON PRFIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recepta Presentada per: Assumpciò Volart

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada