Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

AMANIDA DE REMOLATXA VERMELLA

dimarts, 28 de maig del 2024

Ingredients:

per 2 persones

1 remolatxa

1 o 2 patates petites bullides amb pell

1 poma

4 cogombrets amb vinagre

7 nous pelades

 1 ou (per fer la maionesa)

llimona

1 ou dur

ceba, sal, pebre, oli, mostassa, vinagre de poma

Elaboració del plat:

Primer fareu una vinagreta amb la ceba tallada ben petita, sal, pebre, oli vinagre de poma i una cullerada petita de mostassa.

Després fareu bullir la remolatxa, pelada i tallada ben fina (mandolina), quan encara estigui calenta l'afegiu a la vinagreta.

Continuareu pelant les patates bullides i les tallareu ben petites a daus igual que la poma, hi afegiu les nous i l'ou dur.

Per acabar, fareu una maionesa amb l'ou cru, l'oli la sal i una mica de llimona, hi afegiu dues cullerades de iogurt perquè quedi més cremosa i ho remeneu tot.

Bon profit.

Recepta elaborada per: Pepita Vilaró



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada