Ingredients:
per 2 persones
1 remolatxa
1 o 2 patates petites bullides amb pell
1 poma
4 cogombrets amb vinagre
7 nous pelades
1 ou (per fer la maionesa)
llimona
1 ou dur
ceba, sal, pebre, oli, mostassa, vinagre de poma
Elaboració del plat:
Primer fareu una vinagreta amb la ceba tallada ben petita, sal, pebre, oli vinagre de poma i una cullerada petita de mostassa.
Després fareu bullir la remolatxa, pelada i tallada ben fina (mandolina), quan encara estigui calenta l'afegiu a la vinagreta.
Continuareu pelant les patates bullides i les tallareu ben petites a daus igual que la poma, hi afegiu les nous i l'ou dur.
Per acabar, fareu una maionesa amb l'ou cru, l'oli la sal i una mica de llimona, hi afegiu dues cullerades de iogurt perquè quedi més cremosa i ho remeneu tot.
Bon profit.
Recepta elaborada per: Pepita Vilaró
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada