Foto:Josep Melgarejo |
Ingredients:
32 unitats
350 g de moniato rostit
100 g de sucre
15 g de mantega
90 g xocolata 55% cacau
cacau pur Valor
Colacao
Elaboració del plat:
Rostiu els moniatos al forn.
Aixafeu amb la forquilla per fer un puré molt fi. Barrejeu amb el sucre, la mantega i la xocolata ratllada.
Escalfeu-ho a foc lent, remenant fins que espesseixi i el passar la cullera es pugui veure el fons de la cassola. Poseu-ho en un plat i ho deixeu refredar a temperatura ambient. Després ho poseu a la nevera.
En un plat, barrejeu dues cullerades de cacau i una de colacao.
Feu boletes de trufa, però sense estrènyer molt. Passeu-les pel cacau i les poseu en un motlle de paper.
Reserveu a la nevera i les traieu una estona abans de servir.
Prsentada per: Josep Melgarejo
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada