Foto: Roser Blasco |
2 llesques de pa de motlle
2 fillets de salmó fumat
Unes rodanxes de ceba tendra
Mantega o margarina
1 ou dur
Una mica de cibulet
Elaboració del plat:
Si feu servir mantega el primer que heu de fer és treure-la de la nevera, per tal que quedi consistència pomada, per poder-la escampar bé en el pa.
Seguidament, feu l'ou dur i un cop fred el talleu a rodanxes i el reserveu.
La ceba la talleu a rodanxes ben primes.
Tot seguit, unteu el pa amb la mantega, i poseu-hi els filets de salmó que quedi tot el pa cobert, unes rodanxes d'ou dur i la ceba a gust de cada un.
Poseu uns brins de cibulet i ja el podeu servir.
Us el podeu menjar acabat de fer o per empotar.
Fàcil de fer, gustós i molt bo!!
Presentació: Roser Blasco
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada