Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

SANDVIXT DE SALMÓ FUMAT

dijous, 14 de febrer del 2019
Ingredients:

Foto: Roser Blasco

2 llesques de pa de motlle
2 fillets de salmó fumat
Unes rodanxes de ceba tendra
Mantega o margarina
1 ou dur
Una mica de cibulet

Elaboració del plat:

Si feu servir mantega el primer que heu de fer és treure-la de la nevera, per tal que quedi consistència pomada, per poder-la escampar bé en el pa.
Seguidament, feu l'ou dur i un cop fred el talleu a rodanxes i el reserveu.
La ceba la talleu a rodanxes ben primes.

Tot seguit, unteu el pa amb la mantega, i poseu-hi els filets de salmó que quedi tot el pa cobert, unes rodanxes d'ou dur i la ceba a gust de cada un.

Poseu uns brins de cibulet i ja el podeu servir.

Us el podeu menjar acabat de fer o per empotar.

Fàcil de fer, gustós i molt bo!!

Presentació: Roser Blasco

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada