Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

Crema de mongetes del ganxet

divendres, 5 de desembre del 2025


 Ingredients:

1 porro 

Mongetes del ganxet cuites, amb l'aigua de la cocció 

2 grans d'all 

Oli, sal i pebre 

Cansalada

Preparació:

Posem a la cassola un raig d'oli, els alls aixafats. Quan agafin color hi afegim el porro net i tallat a rodanxes i que es vagi coent. Si s'agafa hi podem afegir una mica d'aigua. 

Quan estigui ben cuit hi afegim les mongetes i ho deixem coure una estona (retirem els alls). A part haurem cuit la cansalada ben prima i tallada a tires. 

Triturem les mongetes i hi donem la consistència que vulguem amb suc que ens hagi sobrat de coure-les. 

Ho servim posant unes tires de cansalada a sobre i un raig d'oli de coure-la. 

Una altre manera de menjar mongetes amb cansalada. 

Bon profit!

Recepta elaborada per Cesca Rosàs

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada