Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CREMA DE CALÇOTS AMB GAMBETES I ANXOVES

dimarts, 18 d’abril del 2023

 Ingredients

Foto: Montserrat Pujadas
2 manats de calçots prims

1 l. brou suau de pollastre

1 ceba de Figueres

200 ml. nata per cuinar

Oli

20 g. mantega

Sal

Decoració:

200 g. gambetes pelades

8 filets d'anxova

Julivert

Ous d'arengada (opcional)

Elaboració del plat

Peleu els calçots i talleu-los a rodanxes de dos centímetres.

En una olla poseu-hi l'oli, la mantega i la ceba tallada petita, deixeu-ho coure uns 20 minuts.

Un cop cuit hi incorporeu la crema de llet i ho passeu per la batedora que quedi fina.

Passeu les gambetes per la paella i reserveu.

Munteu el plat, poseu la crema i per sobre les gambetes, les anxoves tallades i una mica de julivert.

Per donar color també hi queden bé els ous d'arengada.

Recepta elaborada per: Montserrat Pujadas



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada