Ingredients
![]() |
Foto: Montserrat Pujadas |
1 l. brou suau de pollastre
1 ceba de Figueres
200 ml. nata per cuinar
Oli
20 g. mantega
Sal
Decoració:
200 g. gambetes pelades
8 filets d'anxova
Julivert
Ous d'arengada (opcional)
Elaboració del plat
Peleu els calçots i talleu-los a rodanxes de dos centímetres.
En una olla poseu-hi l'oli, la mantega i la ceba tallada petita, deixeu-ho coure uns 20 minuts.
Un cop cuit hi incorporeu la crema de llet i ho passeu per la batedora que quedi fina.
Passeu les gambetes per la paella i reserveu.
Munteu el plat, poseu la crema i per sobre les gambetes, les anxoves tallades i una mica de julivert.
Per donar color també hi queden bé els ous d'arengada.
Recepta elaborada per: Montserrat Pujadas
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada