1 cullerada de mantega
Tartaletes
Botifarra
Pinyons per decorar
Vi bo
Elaboració del plat:
Farciu les tartaletes amb el següent preparat:
Compota de poma.
Talleu la poma a daus o la trinxem ben petita.
La poseu en un cassó a foc baix juntament amb una cullerada de mantega i un pessic molt petit de canyella.
Ho aneu remenant i trinxeu amb una forquilla, vigilant que no s'enganxi, podeu afegir aigua.
Quan veieu que la poma està ben cuita, ha de quedar com un puré. La deixeu refredar.
La botifarra esparracada i saltejada.
Trèieu la pell de les botifarres i les fregiu en una paella amb oli.
La reducció de vi bo/Oporto,...
Escalfeu el vi en un cassó fins que quedi 1/3 del seu volum inicial.
Farciu les tartaletes amb una base de compota, botifarra i ho decoreu amb pinyons torrats, i unes gotes de la reducció del vi bo.
Recepta presentada per: Anna Jordan
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada