Foto: Assumpció Fontcuberta |
400 g. d'arròs amb els bolets
4 cullerades soperes d'oli
2 cebes mitjanes
2 litres d'aigua calenta o brou
1/2 got de vi blanc o cava
75g. de mantega
150g. de formatge Parmesà
Elaboració del plat:
Prepareu la cassola, tireu-hi l'oli i a continuació la ceba tallada ben fina. Sofregiu-la a poc a poc sense que quedi rossa.
Un cop cuita la ceba ja hi podeu afegir l'arròs. Aneu-lo remenant a poc a poc fins que quedi una mica ros. Llavors, és el moment d'afegir-hi el vi i ho aneu remenant fins que l'arròs l'hagi absorbit. Seguiu remenant i s'hi va tirant aigua de mica en mica durant els 15 minuts de la cocció. L'arròs ha d'anar absorbint l'aigua.
Un cop parat el foc i sense deixar de remenar, s'hi afegeix la mantega i, un cop desfeta, el formatge. Ho serviu tot seguit.
Hi ha moltes maneres de fer risotto, aquesta és molt ràpida i poc carregada.
Presentada per: Assumpció Fontcuberta
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada