Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

Rissotto amb bolets deshidratats

diumenge, 9 de juny del 2019
Foto: Assumpció Fontcuberta
Ingredients:

400 g. d'arròs amb els bolets
4 cullerades soperes d'oli
2 cebes mitjanes
2 litres d'aigua calenta o brou
1/2 got de vi blanc o cava
75g. de mantega
150g. de formatge Parmesà

Elaboració del plat:

Prepareu la cassola, tireu-hi l'oli i a continuació la ceba tallada ben fina. Sofregiu-la a poc a poc sense que quedi rossa.

Un cop cuita la ceba ja hi podeu afegir l'arròs. Aneu-lo remenant a poc a poc fins que quedi una mica ros. Llavors, és el moment d'afegir-hi el vi i ho aneu remenant fins que l'arròs l'hagi absorbit. Seguiu remenant i s'hi va tirant aigua de mica en mica durant els 15 minuts de la cocció. L'arròs ha d'anar absorbint l'aigua.

Un cop parat el foc i sense deixar de remenar, s'hi afegeix la mantega i, un cop desfeta, el formatge. Ho serviu tot seguit.

Hi ha moltes maneres de fer risotto, aquesta és molt ràpida i poc carregada.

Presentada per: Assumpció Fontcuberta



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada