Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

ARRÒS AMB HERBES I BOLETS SILVESTRES

dimecres, 25 d’abril del 2012
Ingredients:

300 ml de vi blanc
1 l. de caldo de verdures
75g de mantega barrejats
10 ml. de estragó
1 ceba
250g de arròs de gra rodó
250 g de xampinyons laminats
pebre negre
marduix seca
300g de bolets frescos
75g de formatge parmesà fresc

Elaboració del plat:

Posar el vi en una cassola i fer-ho bullir, deixar reduir durant 10 minuts, després afegir el caldo de verdures i abaixar el foc.
En una paella  escalfar la mantega i sofregir la ceba tallada a cuadrets.
Apujar el foc i afegir-hi l'arròs. Quan comenci a saltar incorporar els xampinyons laminats, el pebre i  el marduix.
s'hi anirà incorporant el caldo calent a cullerots mica en mica durant 15 minuts, removent l'arròs en cada ocasió abans de posar-hi el seguent cullerot de caldo ( Ens assegurarem de que l'arròs absorbeixi el líquid).
Afegir el bolets nets i el marduix.
Esperar fins que l'arròs estigui a punt, uns 30 minuts aproximadament.
Ratllar el formatge parmesà i barrejar amb l'arròs.
Amanir al gust i servir inmediatament, decorat amb virutes molt fines de parmesà fresc.
Presentada per Fuencisla González Gil

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada