Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

DIPS DE MONIATO

dimarts, 28 de novembre del 2023

Foto: Cesca Rosàs

Ingredients:

500 gr de moniato
200 gr de patata
1 carbassó gran
2 ous
2 cullarades de farina de blat de moro
sal
pebre


Salsa:

1 iogurt natural
suc de 1/2 llimona
all sec
sal pebre

Elaboració del plat

Peleu i talleu a daus el moniato i la patata.

Bulliu-ho fins que fins que estigui cuit i aixafeu-ho amb una forquilla.

Seguidament, ratlleu el carbassó i per evitar l'excés d'aigua l'enrotlleu amb un drap i escorreu.

Barregeu-ho tot, afegint-hi els 2 ous crus, la farina, la sal i el pebre, fins que formi una massa.

Agafeu petites porcions de massa i doneu-els-hi forma de quadrets.

Enforneu-ho en una safata de forn fins que formi una crosta cruixent.

Mentrestant prepareu la salsa per sucar.

Només cal barrejar tots els ingredients i ja la tindreu a punt.

BON PROFIT!


Recepta presentada per: Anna Jordan



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada