Foto: Cesca Rosàs |
Ingredients:
500 gr de moniato
200 gr de patata
1 carbassó gran
2 ous
2 cullarades de farina de blat de moro
sal
pebre
Salsa:
1 iogurt natural
suc de 1/2 llimona
all sec
sal pebre
Elaboració del plat
Peleu i talleu a daus el moniato i la patata.
Bulliu-ho fins que fins que estigui cuit i aixafeu-ho amb una forquilla.
Seguidament, ratlleu el carbassó i per evitar l'excés d'aigua l'enrotlleu amb un drap i escorreu.
Barregeu-ho tot, afegint-hi els 2 ous crus, la farina, la sal i el pebre, fins que formi una massa.
Agafeu petites porcions de massa i doneu-els-hi forma de quadrets.
Enforneu-ho en una safata de forn fins que formi una crosta cruixent.
Mentrestant prepareu la salsa per sucar.
Només cal barrejar tots els ingredients i ja la tindreu a punt.
BON PROFIT!
Recepta presentada per: Anna Jordan
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada