Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

MILFULLS DE PORRO I GAMBES

dimarts, 28 de novembre del 2023

Ingredients


2 làminas de pasta de full
3 porros
mantega
oli
sal pebre

Elaboració del plat

Talleu els porros i passeu-los per la paella amb mantega o oli.
Quan estiguin cuits, reserveu-los.
Feu el mateix amb les gambes fresques (preferentment comprades a la peixateria), amb l'oli, la sal i el pebre ( aquest últim opcional ). No la deixeu molt cuita.

A continuació, agafeu la plata de forn i poseu-li paper vegetal perquè no se'ns enganxi la pasta  de full.

Agafeu una làmina de pasta de full i a sobre poseu-hi el porro sofregit i les gambes. Agafeu un pinzell, mulleu-lo amb aigua i el passeu-lo pels extrems perquè al posar la làmina de full a sobre us quedi ben enganxada.

Un cop tots els extrems sucat amb aigua, col-loqueu la làmina de pasta de full a sobre.

Amb el pinzell que heu utilitzat per posar l'aigua, pinteu la làmina amb ou. Poseu la plata al forn a 180ºC prèviament escalfat ( a baix i dalt)  uns 15 minuts, aproximadament.

Recepta presentada per: Magda Alfaro


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada