Ingredients
2 làminas de pasta de full
3 porros
mantega
oli
sal pebre
Elaboració del plat
Talleu els porros i passeu-los per la paella amb mantega o oli.
Quan estiguin cuits, reserveu-los.
Feu el mateix amb les gambes fresques (preferentment comprades a la peixateria), amb l'oli, la sal i el pebre ( aquest últim opcional ). No la deixeu molt cuita.
A continuació, agafeu la plata de forn i poseu-li paper vegetal perquè no se'ns enganxi la pasta de full.
Agafeu una làmina de pasta de full i a sobre poseu-hi el porro sofregit i les gambes. Agafeu un pinzell, mulleu-lo amb aigua i el passeu-lo pels extrems perquè al posar la làmina de full a sobre us quedi ben enganxada.
Un cop tots els extrems sucat amb aigua, col-loqueu la làmina de pasta de full a sobre.
Amb el pinzell que heu utilitzat per posar l'aigua, pinteu la làmina amb ou. Poseu la plata al forn a 180ºC prèviament escalfat ( a baix i dalt) uns 15 minuts, aproximadament.
Recepta presentada per: Magda Alfaro
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada