Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

BRAÇ DE GITANO

dilluns, 5 de maig del 2025


 Ingredients:

 • 3 ous

• 100 g de sucre

• 100 g de farina

• Llevat químic (Royal)

• 250 g de nata 

• 250 g de trufa

• 250 g de crema de llimona

• 1 pessic de sal


Elaboració:

1. Comencem separant les clares dels rovells. Es munten les clares a punt de neu. 

2. A continuació, afegim un pessic de sal, el sucre, el llevat químic i la farina tamisada. Ho remenem amb una espàtula amb moviments envolvents. 

3. Seguidament, evocarem la massa en una safata amb paper de forn. Ho posem a dins del forn a 180° al voltant d'uns 20 minuts.

4. Mentrestant posarem un drap de cuina humit a sobre de la taula. Un cop retirem la massa del forn, ho evoquem directament i ho cargolarem amb el drap (sense el paper). 

5. Deixem refredar per farcir-lo de nata, trufa i crema de llimona. 

6. Quan estigui farcit el decorem amb sucre glaç. 

7. A punt de servir. Bon profit! 


Recepta presentada per: Assumpció Volart

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada