Ingredients:
• 3 ous
• 100 g de sucre
• 100 g de farina
• Llevat químic (Royal)
• 250 g de nata
• 250 g de trufa
• 250 g de crema de llimona
• 1 pessic de sal
Elaboració:
1. Comencem separant les clares dels rovells. Es munten les clares a punt de neu.
2. A continuació, afegim un pessic de sal, el sucre, el llevat químic i la farina tamisada. Ho remenem amb una espàtula amb moviments envolvents.
3. Seguidament, evocarem la massa en una safata amb paper de forn. Ho posem a dins del forn a 180° al voltant d'uns 20 minuts.
4. Mentrestant posarem un drap de cuina humit a sobre de la taula. Un cop retirem la massa del forn, ho evoquem directament i ho cargolarem amb el drap (sense el paper).
5. Deixem refredar per farcir-lo de nata, trufa i crema de llimona.
6. Quan estigui farcit el decorem amb sucre glaç.
7. A punt de servir. Bon profit!
Recepta presentada per: Assumpció Volart
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada