Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PATATES FACILS-FACILS

dimarts, 17 d’octubre del 2023

 Ingredients:

per 4 persones

3 patates mitjanes

aigua, sal

Per la salsa:

1 ceba

1 ou dur

oli

vinagre

 sal

Elaboració del plat:

Renteu les patates i les poseu a bullir amb aigua i sal sense pelar. Quan estiguin cuites les traieu de l'aigua i les deixeu refredar mentre aneu preparant la salsa. Quan estiguin fredes les peleu i talleu al gust.

Per fer la salsa bullireu un ou. Després talleu la ceba petita i la poseu a macerar una estona amb el vinagre perquè perdi la picor, Afegiu la ceba, l'ou dur, l'oli i la sal al gust. Tritureu.

Barregeu les patates amb la salsa i ja ho teniu!!

Suggeriment:

A l'hora de servir, podeu afegir una mica de tonyina o unes anxoves tallades petites, o unes olives, imaginació

Recepta preparada per: Salomé Sánchez



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada