Ingredients:
400 g carn picada (porc/vella)
4 pastanagues
1 ceba
100 g panses
1 llimona
massa brisa (1 lamina)
150 g formatge curat ratllat
3 ous
200 ml llet
orenga, sal i pebre
Elaboració del plat:
Talleu la pastanaga i la poseu a la paella. Quan estigui una mica feta li afegeixes la ceba.
Poseu la sal, pebre, orenga i un raig de llimona a la carn picada.
Afegiu a la verdura la carn picada fins que quedi daurada.
Mentre està la carn al foc, barrejeu juntament la llet, els ous, el formatge i bat-ho tot.
Quan tinguis totes les elaboracions, prepara la massa en un motlle per a forn donant-li forma estirant-la també per les vores i punxa la massa perquè no es formin bombolles.
Incorpora la carn a sobre de la massa i estén.
Introdueix al forn preescalfat a 180º a mitjana altura durant 30/40 minuts
Presentada per: Lourdes Batlles
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada