Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

QUICHE DE CARN PICADA

dimecres, 5 de febrer del 2025

 Ingredients:

400 g carn picada (porc/vella)

4 pastanagues

1 ceba

100 g panses

1 llimona

massa brisa (1 lamina)

150 g formatge curat ratllat

3 ous

200 ml llet

orenga, sal i pebre

Elaboració del plat:

Talleu la pastanaga i la poseu a la paella. Quan estigui una mica feta li afegeixes la ceba.

Poseu la sal, pebre, orenga i un raig de llimona a la carn picada.

Afegiu a la verdura la carn picada fins que quedi daurada.

Mentre està la carn al foc, barrejeu juntament la llet, els ous, el formatge i bat-ho tot.

Quan tinguis totes les elaboracions, prepara la massa en un motlle per a forn donant-li forma estirant-la també per les vores i punxa la massa perquè no es formin bombolles.

Incorpora la carn a sobre de la massa i estén.

Introdueix al forn preescalfat a 180º a mitjana altura durant 30/40 minuts

Presentada per: Lourdes Batlles



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada