Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

ENTREPA MARINER

dijous, 31 de gener del 2019
Ingredients:
Foto: Assumpció Volart


Una coca de pa
Pebrot vermell escalivat o de pot
Tomàquet madur però fort.
Tonyina
Potes de cranc
Ou dur
Herbes aromàtiques
Olives farcides.

Elaboració del plat:

Primer de tot talleu el tros de pa que voleu fer i l'obriu per la meitat.
Comenceu posant primer el tomàquet tallat a rodanxes,després la tonyina esmicolada, unes tires de pebrot escalivat, les potes de cranc tallades a rodanxes petites, una altre de tomàquet, l'ou dur tallat prim i les olives també tallades a rodanxes.
Poseu-hi unes gotes d'oli d'oliva bo per sobre i un polsim d'herbes de les que us agradin més.
Si us el voleu menjar com a entrepà poseu l'altre tros de pa a sobre, o bé ompliu els dos trossos de pa per menjar-ho obert.

Bon profit!!!!


Presentada per;  Assumpció Volart

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada