Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

ESPAGUETIS AMB ALLS I XERRIS

dimarts, 18 d’abril del 2023


 Ingredients

40 g formatge parmesà

50 ml oli d'oliva

julivert

2 grans d'all

10 tomàquets xerris 

Sal

320 g espaguetis

Mozzarella (opcional)

alfàbrega


Elaboració del plat

Ratlleu el formatge amb l'ajuda de la picadora o el ratllador.

Piqueu el julivert ben fi.

En una paella poseu l'oli i sofregiu l'all tallat a làmines. Afegiu els tomàquets partits par la meitad i la sal, ho deixeu coure uns 3 minuts a foc mig.

Mentrestant coeu la pasta, un cop cuita i escorreguda la barregeu amb la salsa anterior.

Afegiu el parmesà i el julivert i ho barregeu tot.

Plat elaborat per: Marta Maynou





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada