Ingredients:
3 patates mitjanes
carn picada barrejada
1 ceba grossa
1 pastanaga
1 o 2 grans d'all
tomàquet
vi ranci
oli, sl i pebre
formatge ratllat
Elaboració del plat:
Primer bulliu les patates amb un polsim de sal i amb pell. Quan estiguin fredes les talleu per la meitat i les peleu.
Poseu un raig d'oli a la cassola i coeu la carn picada. Un cop cuita, hi poseu la ceba i quan comenci a enrossir hi afegiu la pastanaga ratllada i l'all.
A continuació hi poseu el tomàquet ratllat i deixeu que es vagi sofregint tot plegat.
Hi tireu un raig de vi.
Ho deixeu coure uns minuts més i ho enretireu del foc. Buideu les patates i una part de la polpa que en traieu la barregeu amb la bolonyesa.
Poseu aquesta barreja a cada meitat de les patates, ho cobriu amb el formatge ratllat i ho poseu a gratinar al forn fins que el formatge s'hagi enrossit.
Ho emplateu i ho serviu calent.
Bon profit
Recepta presentada per: Cesca Rosàs
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada