Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PATATES FARCIDES A LA BOLONYESA

dimarts, 28 de novembre del 2023

 Ingredients:

3 patates mitjanes

carn picada barrejada

1 ceba grossa

1 pastanaga

1 o 2 grans d'all

tomàquet

vi ranci

oli, sl i pebre

formatge ratllat

Elaboració del plat:

Primer bulliu les patates amb un polsim de sal i amb pell. Quan estiguin fredes les talleu per la meitat i les peleu.

Poseu un raig d'oli a la cassola i coeu la carn picada. Un cop cuita, hi poseu la ceba i quan comenci a enrossir hi afegiu la pastanaga ratllada i l'all.

A continuació hi poseu el tomàquet ratllat i deixeu que es vagi sofregint tot plegat.

Hi tireu un raig de vi.

Ho deixeu coure uns minuts més i ho enretireu del foc. Buideu les patates i una part de la polpa que en traieu la barregeu amb la bolonyesa.

Poseu aquesta barreja a cada meitat de les patates, ho cobriu amb el formatge ratllat i ho poseu a gratinar al forn fins que el formatge s'hagi enrossit.

Ho emplateu i ho serviu calent.

Bon profit

Recepta presentada per: Cesca Rosàs

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada