Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

ÀNEC AMB TARONJA

dimarts, 10 de juny del 2014
Ingredients:

1ànec
1 ceba
2 taronges
Raspadura de taronja (evitar la part blanca)
1 got de vi blanc
1 got d’aigua
Conyac
Nou moscada
Safrà (bri)
Farigola
Sajolida
Llorer
Api
Una pastilla de brou de pollastre


Elaboració del plat:

Ben net i tallat, posareu l’ànec a rostir en una cassola de fang amb una mica d’oli. Quan tingui un color ros, hi afegireu la ceba ratllada, el suc de dues taronges, una mica de la raspadura de taronja, el vi, el conyac, l’aigua amb la pastilla de brou, el pebre, la meitat de la nou moscada. Amb les herbes (farigola, sajolida, llorer i api) fareu un manat i, lligat, el posareu també a coure.
Quan l’ànec ja serà mig cuit, hi afegireu el safrà picat, i es deixa coure, aproximadament una hora i mitja, segons la mida i el pes de l’ànec.

Presentada per: Hilde Grosskopf



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada