Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

VERDURA A LA PLANXA

dimarts, 17 d’octubre del 2023

Foto: Roser Blasco
 Ingredients:

per 4 persones


2 carxofes ben tendres

1 pastanaga

1 alberginia

4 espàrreg
s verds

1 tomàquet vermell fort

4 xampinyons

1 ceba tendra

Oli d'oliva verge

Sal i un polsim de pebre negre


Elaboració del plat:

Comenceu netejant i tallant les  verdures de forma regular, per tal que es coguin per un igual.

Poseu la planxa a escalfar fins que estigui prou calenta.

Seguidament coeu de forma que quedin totes al seu punt, cuites però no passades i tireu-hi un rejolí d' oli.

Escalfeu el plat on les servireu, així es mantindran calentes fins que estiguin totes cuites.

Es molt ràpid de fer i ben senzill.

És un plat que es pot fer tot l'any segons les verdures de cada temporada i el gust de cadascú.


Bon profit !!!


Recepta preparada per: Roser Blasco



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada