![]() |
Foto: Roser Blasco |
per 4 persones
2 carxofes ben tendres
1 pastanaga
1 alberginia
4 espàrreg
s verds
1 tomàquet vermell fort
4 xampinyons
1 ceba tendra
Oli d'oliva verge
Sal i un polsim de pebre negre
Elaboració del plat:
Comenceu netejant i tallant les verdures de forma regular, per tal que es coguin per un igual.
Poseu la planxa a escalfar fins que estigui prou calenta.
Seguidament coeu de forma que quedin totes al seu punt, cuites però no passades i tireu-hi un rejolí d' oli.
Escalfeu el plat on les servireu, així es mantindran calentes fins que estiguin totes cuites.
Es molt ràpid de fer i ben senzill.
És un plat que es pot fer tot l'any segons les verdures de cada temporada i el gust de cadascú.
Bon profit !!!
Recepta preparada per: Roser Blasco
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada