![]() |
Foto: Dolors Vilaró |
4 petxines ("zamburiñas")
ceba
pebrot vermell
vi blanc
sal, oli, pebre
pa ratllat
Elaboració del plat:
Primer de tot, poseu les petxines en aigua freda i salada una bona estona, per si tenen restes de sorra.
Mentrestant passeu per la paella una mica de ceba ratllada molt fina, quan está gairebé cuita, no ha de quedar rossa, i afegiu uns dauets de pebrot vermell, ho saltegeu tot una mica, ho salpebreu i ja podeu agafar les petxines.
Les passeu sota el raig d'aigua i les traieu de la clova, les assequeu amb una mica de paper i les afegiu a la paella , ho saltegeu cinc segons amb una rajoli de vi blanc.
Poseu una cullerada de la verdura a la clova, a sobre la carn de la petxina, i per sobre, una mica de pa ratllat. Ho gratineu al forn, que el tindreu pre-escalfat. Heu de donar un cop de gratinador ràpid perquè no s'assequin.
I ja està, a disfrutar d'una tapa superfàcil i ràpida.
A més en podeu trobar de congelades de bona qualitat, i les teniu per un dia que no sapigueu que fer.
Recepta presentada per: Dolors Vilaró
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada