Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

LLUÇ AL VAPOR I PASTANAGUES GLACEJADES

dimarts, 2 d’abril del 2024


 

Ingredients:


4 Talls de lluç grossets

8 Pastanagues petites

1 C. de mantega

Oli d'oliva Ove

Sal

Llimona

Pebre negre

1/2 Gotet de vi blanc

Julivert


Elaboració del plat


Comenceu per netejar i rentar les pastanagues, llavors en una paella i poseu una mica d'lo i si voleu una mica de mantega, coeu-hi les pastanagues suaument que quedin al dente, hi reserveu.

Poseu el peix net en un plat, el saleu i li poseu un raig d'oli i una mica de pebre, unes gotes de llimona, un rajet de vi fulles de julivert.

Seguidament, ho poseu al microones amb la tapa corresponent. Gradueu a temperatura mitja uns 5/6 minuts depenen de cada micro, a mitg coure amb una cullera poseu per sobre el propi suc. El peix a de quedar cuit però vigileu no us passeu.

Un cop cuit, hi poseu les pastanagues al costat regan-les tambe amb suc del peix.


BON PROFIT.


Comentari de la cuinera:

D'aquesta manera i faig sobretot el peix com la tonyina, salmo, verat etc, perque aixi queda mes suau i no fa tanta olor com fet a la planxa per exemple.


Presentada per Roser Blasco





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada