Ingredients (4 persones):
400 g de cloïses
400 g de mongeta del ganxet
1 ceba
2 tomàquets
1 gra d'all
1 got de vi blanc
Sal, pebre, julivert
Preparació:
En aquest cas com que les mongetes del ganxet eren acabades de collir no les he posat en remull. S'han de bullir cobertes amb aigua, si veieu que se la veu tota, afegiu-ne una mica més. Cap al final de la cocció, poseu-hi la sal.
Mentrestant en una cassola hi poseu el got de vi blanc i una mica d'aigua, quan estigui calent, hi poseu les cloïsses ben netes de sorra. Quan es comencen a obrir ja es pot parar. Reserveu les cloïsses i coleu el suc de la cassola, poseu oli a la cassola i feu un sofregit. Sofregiu la ceba tallada ben petita (no ha de quedar rossa), però si cuiteta, hi afegiu l'all i després els tomàquets tallats també petits o ratllats. Ho salpebreu. Quan ja estigui cuit, hi afegiu el suc que havíeu reservat, i ho passeu tot pel minipimer, ho torneu al foc i afegiu les mongetes ja cuites amb una mica de suc de la cocció, hi afegiu les cloïsses i una mica de julivert tallat ben petit. Llestes per menjar.
Recepta elaborada per Dolors Vilaró


0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada