Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

OUS DURS FARCITS DE BACALLÀ I BOLETS

dimecres, 6 d’abril del 2022



Ingredients

4 ous

150g de bacallà esqueixat

200g de bolets petits barrejats a la vinagreta

100g de olives negres aragoneses.

1 enciam de roure.




Elaboració del plat

Poseu els ous en aigua freda, quan comenci a bullir uns 12 minuts de cocció.

Un cop cuits, els traieu de seguida i els poseu en aigua freda. Els podreu pelar millor.

Partiu-los per la meitat. Traieu el rovell i el barregeu amb el bacallà i els bolets. Ben remenat.

Amb aquesta pasta farciu els ous.

Per muntar el plat, podeu posar-lo en un plat petit o gran al gust.

Per sobre dels ous, poseu-hi les olives negras i trossets d'enciam.


És gustós

Bon profit.


Presentada per M.Assumpció Fontcuberta.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada