Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CREMA DE XIRIVIA AMB PASTANAGA

dimarts, 30 de gener del 2024


 Ingrdients:


6 xirivies

1 pastanaga

1 ceba

1 patata petita

3 o 4 grans d,all 

250 cc de brou

festucs

avellanes torrades oli i pebre


Elaboració del plat

Poseu el forn a escalfar a 180ºC

Peleu i netegeu les xirivies i les pastanagues, i talleu-les per la meitat. Si poden ser mes mides similars millor.
Talleu la ceba i la patata a trossos, i repartiu totes les verdures per la safata del forn.
Salpebreu i regueu-ho amb un raig d'oli.
Enforneu-ho uns 40 minuts. Depen de la mida de les verdures.

Quan estigui tot cuit, tritureu-ho tot menys l'all. Afegiu-hi el brou i depèn de la consistència que vulguem hi podem afegir més o menys brou. Deixeu-ho ben fi.

Emplateu-ho i poseu uns quants festucs i avellanes triturats per sobre.

Resepte presentada per: Cesca Rosàs

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada