Ingrdients:
6 xirivies
1 pastanaga
1 ceba
1 patata petita
3 o 4 grans d,all
250 cc de brou
festucs
avellanes torrades oli i pebre
Elaboració del plat
Poseu el forn a escalfar a 180ºC
Peleu i netegeu les xirivies i les pastanagues, i talleu-les per la meitat. Si poden ser mes mides similars millor.
Talleu la ceba i la patata a trossos, i repartiu totes les verdures per la safata del forn.
Salpebreu i regueu-ho amb un raig d'oli.
Enforneu-ho uns 40 minuts. Depen de la mida de les verdures.
Quan estigui tot cuit, tritureu-ho tot menys l'all. Afegiu-hi el brou i depèn de la consistència que vulguem hi podem afegir més o menys brou. Deixeu-ho ben fi.
Emplateu-ho i poseu uns quants festucs i avellanes triturats per sobre.
Resepte presentada per: Cesca Rosàs
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada