Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PA DE PESSIC SENSE LACTOSA I SENSE GLUTEN

dimarts, 28 de maig del 2024

Foto: Josep Melgarejo

 Ingredients:

4 ous

150 g sucre morè

140 g farina d'arròs

50 g farina de blat de moro

140 ml. d'oli d'oliva

ratlladura de llimona

2 culleradetes de llevat

1 sobre sucre de vainilla

150 ml. beguda d'avellanes

una punta de sal

20 g patata cuita

Elaboració del plat:

Munteu les clares a punt de neu amb la meitat del sucre i la sal. Reserveu.

Heu de batre els rovells incorporant la resta del sucre en forma de pluja fins a blanquejar.

Afegiu el sucre de vainilla i la ratlladura de llimona.  Incorporeu amb la vareta manual, la patata esmicolada, la llet i l'oli d'oliva.

Tamiseu juntes les farines i el llevat. Incorporeu a la barreja anterior poc a poc fins que quedi ben integrat.

Afegiu les clares muntades amb varies vegades i amb compte per tal que no baixi la massa.

Si ho feu així quedarà tot ben integrat perquè quedi una massa ben fina.

Ho poseu tot en un motlle rodó de 20 cm. i ho poseu al forn preescalfat a  180º per dalt i baix uns 40 minuts.

L'heu de deixar refredar sobre una reixeta i l'empolvoreu amb el sucre glaç.

Recepta elaborada per: Josep Melgarejo

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada