Foto: Josep Melgarejo
Ingredients:
4 ous
150 g sucre morè
140 g farina d'arròs
50 g farina de blat de moro
140 ml. d'oli d'oliva
ratlladura de llimona
2 culleradetes de llevat
1 sobre sucre de vainilla
150 ml. beguda d'avellanes
una punta de sal
20 g patata cuita
Elaboració del plat:
Munteu les clares a punt de neu amb la meitat del sucre i la sal. Reserveu.
Heu de batre els rovells incorporant la resta del sucre en forma de pluja fins a blanquejar.
Afegiu el sucre de vainilla i la ratlladura de llimona. Incorporeu amb la vareta manual, la patata esmicolada, la llet i l'oli d'oliva.
Tamiseu juntes les farines i el llevat. Incorporeu a la barreja anterior poc a poc fins que quedi ben integrat.
Afegiu les clares muntades amb varies vegades i amb compte per tal que no baixi la massa.
Si ho feu així quedarà tot ben integrat perquè quedi una massa ben fina.
Ho poseu tot en un motlle rodó de 20 cm. i ho poseu al forn preescalfat a 180º per dalt i baix uns 40 minuts.
L'heu de deixar refredar sobre una reixeta i l'empolvoreu amb el sucre glaç.
Recepta elaborada per: Josep Melgarejo
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada