Ingredients:
2 kgs. de musclos
1 llimona
2 fulles de llorer
pebre negre en gra
Salses variades
Elaboració del plat:
Rentar els musclos.Posar-los en una olla gran amb una fulla de llorer, els grans de pebre i un tros de llimona.
Un cop oberts els musclos, treure del foc i reservar.
Presentació:
Deixar els musclos amb una closca i posar-hi les salses alternant colors i sabors.
Salses:
All i oli o maionesa
Romesco o salsa dimoni
Salsa rosa
Oli d'all i julivert , etc....
Variacions:
Amb el mateix procediment de cocció es poden fer rossellones, cloïsses, tallarines, etc...
Presentada per Maria Dolors Puig
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
APERITIU DE MUSCLOS
Publicat per
Roser Blasco
a
17:30
dimecres, 29 de febrer del 2012
Etiquetes de comentaris:
Entrants,
Marisc,
Primers plats,
Trobada Peix i marisc
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada