Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

AMANIDA D'ESTIU AMB PATATA

dimarts, 28 de maig del 2024

 

Ingredients:

Picadillo:

Pebrot vermell, 

Ceba

Olives Tàperes

2 Llaunes de tonyina


Elaboració del plat:

Bulliu les patates amb la pell (15 minuts. Aproximadament o quant estiguin fetes)

Un cop bullides, peleu-les i talleu-les a làmines una mica gruixudes (una mica menys d'un dit) i poseu-les en una safata fonda.

Prepareu el "picadillo"que consta de:

Pebrot vermell, tallat a quadrets petits.Ceba tallada a quadrets petits, olives tallades, tàperes al gust un parell de llaunes de tonyina.

Barregeu tot el picadillo amb tomàquet madur ratllat previament, i es repartiu-ho per sobre les patates laminades.

Serviu-la ben fresqueta i amaniu-ho al gust, amb un punt de pbre, si es vol..

Recepta: presentada per Pilar Gargallo

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada