Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CREMA DE TUBERCLES

dimarts, 28 de maig del 2024


Foto: Maria José Morales
Ingredients:

500 gr Tubercles variats i pelats

Patates

Pastanaga

Nap violeta

Nyàmeres 

Remolatxa

300 ml. brou de verdures

Oli d'oliva

Sal 

Pebre


Elaboració del plat:

Poawu 2 cullerades d'oli d'oliva en una olla i saltegeu tots els tubercles tallats a daus, durant 3 minuts

Salpebreu i afegiru el brou de verdures. Deixeu-ho coure uns 3o minuts. 

Un cop retirat del foc tritureu-ho tot i rectifiqueu la consistència de la crema al nostre gust amb més brou.

Serviu-ho amb crostonets de pa fregit i un rajolí d'oli d'oliva cru.


BON PROFIT !!!!!!!!!!!!!!


Recepta presentada per: María José Morales




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada