Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

FARCELLETS DE BOTIFARRA NEGRA

dimecres, 18 de desembre del 2019
Foto: Montserrat Pujadas

Ingredients:

Pasta filo
botifarra negra
poma golden
mantega
pinyons


Elaboració del plat:

Talleu la poma petita i la coeu amb mantega i una mica de vi blanc.
Esmicoleu la botifarra negra i la coeu una mica.
Torreu els pinyons a la paella, talleu una làmina de pasta filo en 6 trossos de 15 cms i capiculeu-los perquè quedin punxes.
Pinteu-los amb mantega fosa, tapeu-los amb un drap perquè no s'assequi la pasta mentres esteu fent els farcellets.
Farciu la pasta donant-li forma de farcellet, apreteu perquè quedin les punxes.
Poseu -ho al forn a 180º uns 5 minuts, vigilant que no quedi massa torradet.
Ho serviu calent.

Es poden fer amb diferents farcits, per exemple, de pernil i formatge o d'espinacs amb panses i pinyons.


Elaborada per: Montserrat Pujadas 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada