Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CREMA DE PASTANAGA I COCO

dimarts, 28 de maig del 2024


Ingredients:

500 g de pastanaga

40 g de sèsam

1 ceba

1 gra d'all

2 culleradetes de curri

100 ml de llet de coco

1 llimona

un manat de coriandre

Oli  d'oliva verge

sal

Pebre

Elaboració del plat:

Per començar, peleu i escaldeu 3 pastanagues i talleu-les a rodanxes.
Poseu-les a macerar amb un bon raig de llimona i reserveu.

Peleu i piqueu la ceba, els alls i les pastanagues. 

Poseu una cassola al foc amb 4 cullerades d'oli d'oliva i tireu les pastanagues. Quan estiguin rostides per fora, afegiu la ceba i l'all fins que es comencin a enrossir.

Salpebreu i afegiu el curri, 400 ml d'aigua i els 100 ml de llet de coco. Deixeu-ho coure 20 minuts.
A continuació, bateu-ho i reserveu.

Presenteu-ho, posant la crema en un bol, amb les rodanxes de pastanaga macerada per sobre, una mica de coriandre i sèsam.

Recepta presentada per: Encarna Garcia

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada