500 g de pastanaga
40 g de sèsam
1 ceba
1 gra d'all
2 culleradetes de curri
100 ml de llet de coco
1 llimona
un manat de coriandre
Oli d'oliva verge
sal
Pebre
Elaboració del plat:
Per començar, peleu i escaldeu 3 pastanagues i talleu-les a rodanxes.
Poseu-les a macerar amb un bon raig de llimona i reserveu.
Peleu i piqueu la ceba, els alls i les pastanagues.
Poseu una cassola al foc amb 4 cullerades d'oli d'oliva i tireu les pastanagues. Quan estiguin rostides per fora, afegiu la ceba i l'all fins que es comencin a enrossir.
Salpebreu i afegiu el curri, 400 ml d'aigua i els 100 ml de llet de coco. Deixeu-ho coure 20 minuts.
A continuació, bateu-ho i reserveu.
Presenteu-ho, posant la crema en un bol, amb les rodanxes de pastanaga macerada per sobre, una mica de coriandre i sèsam.
Recepta presentada per: Encarna Garcia
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada