Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

LASANYA AMB BASE DE PATATA I CARN PICADA

dimarts, 2 d’abril del 2024


 Ingredients:

 AOVE

 Sal

1 ceba 

2 tomàquets ratllats

1 kg de patates

250 g carn picada de vedella 

250 g carn picada de porc

formatge ratllat (mozzarella)

2 fulles llaurer

Elaboració del plat:

En primer lloc, agafeu una paella i sofregiu la ceba amb l'oli d'oliva. Un cop dauradeta afegiu la carn picada, tant de vedella com de porc, la salpebreu i poseu el llaurer.

Barregeu la ceba amb la carn i afegiu el tomàquet. Ho sofregiu uns minuts.

Seguidament, peleu les patates i les poseu a coure.

Un cop cuites les aixafeu i les poseu com a base en una plata de forn. Afegiu la carn picada a sobre i cobriu un altre vegada amb més patata. Acabeu amb formatge ratllat i ho enforneu.

Bon profit

Presentada per: Assumpció Volart





















  











 



   

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada