Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PATATES A LA RIOJANA

dimarts, 28 de novembre del 2023

Ingredients

Per a 2 persones

4 patates

1 xoriço fresc

pebre vermell (dolç o picant)

1 pebrot xoricer

1 ceba gran

2 fulles de llaurer

10 ml d'oli d'oliva

sal


Elaboració del plat

En una cassola poseu oli, la ceba tallada petita i també el pebrot xoriçer. Deixeu que es facin fins que la ceba estigui transparen. A continuació talleu el xoriço a rodanxes i l'afegiu. 

Talleu les patates a la mida d'una mossegada i afegiu-les amb una cullerada de pebre dolç o picant, al gust. 

Remeneu-ho tot i seguidament i tireu-hi l'aigua o caldo. 
Deixeu bullir fins que les patates estiguin toves.    

Bon profit!

Recepta presentada per: Encarna Garcia



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada