Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CIGRONS AMB XIPIRONS

dimarts, 17 d’octubre del 2023


 Ingredients:

per 2-3 persones

1 pot de cigrons

10 o 12 xipirons

1 ceba petita

2 tomaquets petits

oli

sal

pebre

Elaboracio del plat:

Per començar, peleu i talleu la ceba. Afegiu-la a una paella calenta amb una mica d'oli.

Cuan sigui transparent, tireu-hi els xipirons. Salpebreu-ho i feixeu-ho a foc mig uns minuts.

Tort seguit poseu-hi el tomàquet prèviament ratllat i deixeu que es faci bé el sofregit.

Colu i renteu els cigrons cuits i un cop tingueu el sofregit a punt, afegiu-los i remeneu. 

Deixeu que s'escalfi a foc lent i ja teniu preparat un dinar suculent i rápid!


Recepte presentada per: Encarna Garcia

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada