Ingredients:
1 kg de bacallà sec
5 ous
200 g de panses moscatell
50 g de pinyons
1 ceba gran de Figueres
4 tomàquets de pera
1 gra d’all
Oli
Farina
Sal i pebre
1 culleradeta de mel
Una mica de vi blanc
Elaboració:
Dessalar el bacallà durant 1 setmana.
Enfarinar el bacallà, fregir-lo amb oli ben calent
i reservar-lo.
Amb l’oli del bacallà sofregirem la ceba, l’all, els tomàquets, posarem la sal, el pebre, la mel i tirarem el vi deixant-lo reduir.
Bullirem els ous.
Torrarem una mica els pinyons.
Amb una mica d’oli passarem les panses per la paella.
En una cassola posarem el sofregit, el bacallà, els ous partits per la meitat, les panses, els pinyons i
ho deixarem coure uns 15 minuts.
Recepta presentada per: Montserrat Pujadas
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada