Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

BACALLÀ A LA CATALANA AMB OUS, PINYONS I PANSES

dilluns, 5 de maig del 2025


 Ingredients:

1 kg de bacallà sec

5 ous 

200 g de panses moscatell

50 g de pinyons

1 ceba gran de Figueres

4 tomàquets de pera

1 gra d’all

Oli

Farina

Sal i pebre

1 culleradeta de mel

Una mica de vi blanc


Elaboració:

Dessalar el bacallà durant 1 setmana.

Enfarinar el bacallà, fregir-lo amb oli ben calent

i reservar-lo.

Amb l’oli del bacallà sofregirem la ceba, l’all, els tomàquets, posarem la sal, el pebre, la mel i tirarem el vi deixant-lo reduir.

Bullirem els ous.

Torrarem una mica els pinyons.

Amb una mica d’oli passarem les panses per la paella.

En una cassola posarem el sofregit, el bacallà, els ous partits per la meitat, les panses, els pinyons i

ho deixarem coure uns 15 minuts.


Recepta presentada per: Montserrat Pujadas

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada