Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

Amanida de cigrons amb alvocat

divendres, 5 de desembre del 2025

 Ingredients:

- 1 pot de cigrons cuits 

- 1/2 ceba tendra 

- 1 pebrot verd 

- 1 alvocat 

- 10 tomàquets cherry 

- 1 llauna petita de tonyina 

- Mostassa de Dijon

- Oli d'oliva d'oliva, vinagre de Mòdena i sal

Preparació:

- Tallar la ceba (molt petita), el pebrot, l'alvocat i posar-ho en un bol junt amb els cigrons. Afegir els tomàquets sencers i la tonyina.

- Preparar la vinagreta amb: 2/3 parts d'oli, 1/3 part de vinagre, 1 culleradeta de mostassa i una punteta de sal. 

- Afegir la vinagreta als cigrons i barrejar tot molt bé.

 Bon profit !!!


Recepta presentada per Lourdes Batlles

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada