Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

MOLLETES AMB BIMIS

divendres, 8 de febrer del 2019
Ingredients:
Foto: Josep Melgarejo


Per 4 persones

4 Molletes ( panets tous)
200 g de bimis (semblant als espigalls)
200 g de xampinyons
100 g de pernil del país
 4 ous de guatlla
Tomàquets per sucar
Oli d'oliva i sal

Elaboració:

Talleu els bimis en bastonets i els xampinyons en lamines.
Talleu el pernil a trossets primets.
Seguidament saltegeu en una paella amb una mica d'oli els bimis durant uns cinc minuts.
Afegiu-hi els xampinyons i hi saltegeu cinc minuts mes.
Mentrestant, poseu els panets partits per la meitat a la torradora uns dos minuts.
Fregiu una mica el pernil.
Fregiu els ous i suqueu el pa amb tomàquet i oli.
Un cop tot cuit monteu l'entrepa, primer poseu els bimis els tallets de pernil i l'ou ferrat.

Bon profit!!

Presentat per; Josep Melgarejo

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada