Foto: Josep Melgarejo |
Per 4 persones
4 Molletes ( panets tous)
200 g de bimis (semblant als espigalls)
200 g de xampinyons
100 g de pernil del país
4 ous de guatlla
Tomàquets per sucar
Oli d'oliva i sal
Elaboració:
Talleu els bimis en bastonets i els xampinyons en lamines.
Talleu el pernil a trossets primets.
Seguidament saltegeu en una paella amb una mica d'oli els bimis durant uns cinc minuts.
Afegiu-hi els xampinyons i hi saltegeu cinc minuts mes.
Mentrestant, poseu els panets partits per la meitat a la torradora uns dos minuts.
Fregiu una mica el pernil.
Fregiu els ous i suqueu el pa amb tomàquet i oli.
Un cop tot cuit monteu l'entrepa, primer poseu els bimis els tallets de pernil i l'ou ferrat.
Bon profit!!
Presentat per; Josep Melgarejo
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada