Ingredients:
2 moniatos petits
1 ceba morada
1 all
2 patates grans
OAVE
sal, julivert fresc
alfàbrega, pebre negre
suc de llimona
Elaboració del plat:
Escalfeu el forn a 190º
Peleu els moniatos i les patates, els renteu i els assequeu bé. Peleu també la ceba i l'all.
Tallareu tot a rodanxes del mateix gruix.
A continuació tallareu la ceba a rodanxes i aquestes per la meitat. Piqueu l'all molt fi.
en un motlle rodó d'uns 20 cm. i posareu un raig d'oli. Poseu paquets de patates, moniato, ceba i ho aneu posant en forma de cercle per tota la vorera del motlle, fins que quedi tot ple.
Tireu l'all picat per sobre, unes fulles d'alfàbrega i el julivert fresc.
Poseu una mica més d'oli per sobre i ho poseu al forn durant uns 90 minuts.
Quan ho vèieu cuit amb les vores daurades. Retireu del forn i ho empolvoreu amb el julivert picat i pebre negre.
Recepta elaborada per: Elia Gargallo
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada