Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

RATATOUILLE DE PATATA I MONIATO

dimarts, 28 de maig del 2024

 Ingredients:

2 moniatos petits

1 ceba morada

1 all

2 patates grans

OAVE

sal, julivert fresc

alfàbrega, pebre negre

suc de llimona

Elaboració del plat:

Escalfeu el forn a 190º

Peleu els moniatos i les patates, els renteu i els assequeu bé. Peleu també la ceba i l'all.

Tallareu tot a rodanxes del mateix gruix.

A continuació tallareu la ceba a rodanxes i aquestes per la meitat. Piqueu l'all molt fi.

en un motlle rodó d'uns 20 cm. i posareu un raig d'oli. Poseu paquets de patates, moniato, ceba i ho aneu posant en forma de cercle per tota la vorera del motlle, fins que quedi tot ple.

Tireu l'all picat per sobre, unes fulles d'alfàbrega i el julivert fresc.

Poseu una mica més d'oli per sobre i ho poseu al forn durant uns 90 minuts.

Quan ho vèieu cuit amb les vores daurades. Retireu del forn i ho empolvoreu amb el julivert picat i pebre negre.

Recepta elaborada per: Elia Gargallo 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada