Ingredients:
![]() |
Foto:M. José Morales |
125 g de margarina
140 g de sucre
2 ous
1 llimona
Sal
150 cl de llet
215 g de farina
2 cullaradetes d'impulsor Royal
Mantega
Pel clacejat
250 g de sucre glass
3 cullarades i mitja de suc de llimona
Elaboració del plat
Ratllem la pell de la llimona.
Fonem la margarina en una cassola sense deixar que s'escalfi massa, Es passa per la batedora la margarina fosa,el sucre i les ratlladures de llimona fins que quedin barrejades. Afegim llet i tornem a batre.
Finalment afegim la farina i l'impulsor.
A continuació untem amb mantega un motlle de cake de 20x11 cm, vessem en ell la massa i la introduim al forn 170ªC
Mesclem el sucre glaç amb el pa de pessic suc de llimona i l'afegim al pa de pessic tot just surti del forn
Deixem refredar 10 minuts abans de desmotllar.
Presentada per :M.Jose Morales
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada