Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PÁ DE PESSIC DE LLIMONA

dimecres, 5 de febrer del 2025

  

Ingredients:

Foto:M. José Morales


125 g de margarina

140 g de sucre

2 ous

1 llimona

Sal

150 cl de llet

215 g de farina

2 cullaradetes d'impulsor Royal

Mantega

Pel clacejat

250 g de sucre glass

3 cullarades i mitja de suc de llimona


Elaboració del plat


Ratllem la pell de la llimona.

Fonem la margarina en una cassola sense deixar que s'escalfi massa, Es passa per la batedora la margarina fosa,el sucre i les ratlladures de llimona fins que quedin barrejades. Afegim llet i tornem a batre.

Finalment afegim la farina i l'impulsor.

A continuació untem amb mantega un motlle de cake de 20x11 cm, vessem en ell la massa i la introduim al forn 170ªC

Mesclem el sucre glaç amb el pa de pessic suc de llimona i l'afegim al pa de pessic tot just surti del forn

Deixem refredar 10 minuts abans de desmotllar.

Presentada per :M.Jose Morales

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada