Ingredients:
Tomàquets cherry
Formatge Philadelphia
Brandada de bacallà
Olivada
Gambes cuites
Enciam (cabdells vermells)
Olives negres
Pa de motlle
Elaboració del plat
Prepareu tots els ingredients Les quantitats dependran del nombre de tapes que vulgueu fer.
1. Tapa amb formatge
Obriu un tomàquet pel mig i poseu el formatge Philadelphia sobre cada meitat de tomàquet.
Poseu miques d'olivada per sobre del formatge.
Poseu cada meitat de tomàquet sobre un quadrat petit de pa de motlle sucat amb una mica d'oli.
2 Tapa amb brandada de bacallà
obriu el tomàquet pel mig
Poseu la brandada sobre cada meitat del tomàquet. I una oliva negra a sobre de cadascuna.
Poseu el tomàquet farcit sobre un trosset quadrat de pa de motlle, sucat amb una mica d'oli.
3 Tapa amb cabdells vermells
Poseu a sobre la fulla de cabdell una meitat de, un tomàquet, una gamba i una mica de brandada.
Son tapes refrescants.
Bon profit!
Recepta presentada per: M.Assumpció Fontcuberta
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada