Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
TAPA DE BACALLÀ AMB TARONJA
Publicat per
Passa'm la Recepta
a
19:21
dimecres, 29 de gener del 2020
Ingredients
Per 3 tapes:
3 talls de Bacallà fumat
3 rodanxes de Taronja
3 olives negres
Vinagreta de Mostassa a la mel
Elaboració del plat
Pelar una taronja en rodanxes, sense la pell blanca i ben primetes. Posar sobre les rodanxes un tallet finet del bacallà fumat.
Emplatat:
Serveix la tapa de taronja amb bacallà fumat, posant-li un bon raig de la vinagreta de mostassa a la mel i a sobre poseu unes rodanxetes d'oliva negra.
Finalment unes fulletes de julivert.
Presentada per Yolanda Fernandez.
Etiquetes de comentaris:
bacallà,
Trobada tapes d´hivern
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada