Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PANQUEQUES

dilluns, 5 de maig del 2025

 Ingredients:

500 ml de llet 

50 ml de vinagre de poma 

50 ml d'oli 

Extracte de vainilla 

3 ous 

360 g de farina 

50 g de sucre 

Sal 

Una cullerada d'impulsor 

Una cullerada de bicarbonat 

 Mantega salada 

Llet 

Mel o xarop d'atzavara o d'auró


Elaboració:

Mesclem els líquids i els secs en dos bols diferents, el sucre l'afegirem amb els secs. 

Ajuntem tot a un dels bols i mesclem molt lleugerament assegurant-nos de què queden grumolls a la massa. Mentre deixem que la massa reposi cinc minuts batrem mantega salada amb un parell de cullerades de llet fins que quedi amb cremosa i airejada com la cobertura d'un pastís. 

Cuinem els panqueques a una paella en mantega i els servim amb la crema de mantega i el xarop.


Recepta presentada per: Nacho Veguillas

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada