Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PERMANTIER DE PATATA AMB ANXOVES I PICADA D'AVINEGRATS

dimarts, 28 de maig del 2024

Foto: Maria Vila
 Ingredients:

250 g de patates

4 filets d' anxoves

100 ml de llet de vaca

25 g de tàperes

25 g de cogombrets

25 g de bitxo confitat

25 g de cebetes en vinagre

20 g de mantega

50 ml d'oli d' oliva verge.

Elaboració del plat 

Peleu les patates i feu-les bullir en un cassó amb aigua i un polsimde sal. 

Quan sigui cuites, escorreu-les i poseu-les en un cassó amb la llet i la mantega.

Escalfeu la barreja i tritureu-la. Deixeu-la refredar.

Piqueu les tàperes, els cogombres, el bitxo i les cebetes.

Per muntar la tapa, poseu el parmentier de patates al fons d'un recipient i acabeu-lo amb la picada d' avinagrats, les anxoves i un rajoli d' oli

Recepta presentada per: Mara Vila

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada