Ingredients:
Quinoa
ceba, all
pastanaga
carbassó
tomàquet ratllat
aigua
carn picada
oli i sal
Elaboració del plat:
Rentareu la quinoa a raig d'aixeta amb aigua freda. Posareu l'aigua a bullir i quan arrenqui el bull salareu i tireu la quinoa. Dues parts d'aigua per una de quinoa. Ha de bullir amb el foc fort uns 10 o 12 minuts, depèn del fabricant. Estarà cuita quan sembla que es trenqui el gra i quedi com transparent i s'hagi begut l'aigua.
La reservem i es pot refredar una mica.
Coueu la carn picada i la reserveu.
Tallareu la ceba petita i la coureu amb dos alls, en el mateix oli de coure la carn picada.
Mentre es va couent aprofitareu per tallar les altres verdures.
Posareu a coure, primer les pastanagues, després el carbassó i per acabar el tomàquet ratllat.
Quan estigui tot cuit, ja ho podeu posar tot a la cassola, la quinoa, les verdures i la carn picada. Ho remanereu perquè es vagi integrant els gustos i ja ho podem servir.
Plat únic i molt nutritiu!
Preparada per: Cesca Rosàs
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada