Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

QUINOA AMB VERDURES

dimarts, 3 de juny del 2025


 Ingredients:

Quinoa

ceba, all

pastanaga

carbassó

tomàquet ratllat

aigua 

carn picada

oli i sal

Elaboració del plat:

Rentareu la quinoa a raig d'aixeta amb aigua freda. Posareu l'aigua a bullir i quan arrenqui el bull salareu i tireu la quinoa. Dues parts d'aigua per una de quinoa. Ha de bullir amb el foc fort uns 10  o 12 minuts, depèn del fabricant. Estarà cuita quan sembla que es trenqui el gra i quedi com transparent i s'hagi begut l'aigua.

La reservem i es pot refredar una mica.

Coueu la carn picada i la reserveu.

Tallareu la ceba petita i la coureu amb dos alls, en el mateix oli de coure la carn picada.

Mentre es va couent aprofitareu per tallar les altres verdures.

Posareu a coure, primer les pastanagues, després el carbassó i per acabar el tomàquet ratllat.

Quan estigui tot cuit, ja ho podeu posar tot a la cassola, la quinoa, les verdures i la carn picada. Ho remanereu perquè es vagi integrant els gustos i ja ho podem servir.

Plat únic i molt nutritiu!

Preparada per: Cesca Rosàs

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada