Ingredients:
1kg de maduixes
500g de sucre
El suc de dues llimones
3 culleradas de cacau en pols
Elaboració del plat:
Netegem les maduixes i les tallem a trossos
Les posem amb un cassó i afegim el sucre i el suc de les llimones.
Ho deixem reposar un parell d'hores, perquè deixin anar tot el suc.
Passat aquest temps, les posem al foc lent remenant suaument, fins que s'hagi espessit. De 3/4 a 1 hora més o menys.
Pensem que quan es refreda s'espesseix més.
Ho trèiem del foc i ja hi podem afegir el cacau.
Remenant bé perquè quedi ben incorporat.
Si ho volem fer servir de seguida, omplim els pots esterilitzats, tanquem i posem de cap per avall i els posem a la nevera un cop freds.
Si els volem guardar més temps, els preparem al bany maria.
Bon profit.
Recepta presentada per: Cesca Rosàs
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada